Здравейте, имам следния проблем: при 1,2 и 3 предавка между 1000 и 2000 оборота се получава едно странно предърпване и прекъсване, колата си има ряз, но много странно придърпва, все едно има свещи за смяна на газ. Двигателя стана много странно шумен и сутрин трудно пали, без да и подам газ. Целия двигател притрисва при запалване, само при студен старт. Идей каква е болежката и как може да се оправи, върви супер иначе колата.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Прекъсване на алфа 159 1.9jtdm
Collapse
X
-
дюзите как са на диагностиката ? Вижте и дали и стига въздух може и дебитомера да прави някоя беля. (имахме проблеми с едно стило така на диагностиката казва ,че има нужда от 1200 въздух а идва само 400 там каквато беше мерната еденица) и като влезе на 2500 оборота и се отприщваAlfa Romeo 159 2.4JTDm Ti "Nero Carbonio" 154kw
-
От днес и друго се появи, почна да работи все едно на три цилиндъра и като е на свободна скорост ми отчита, че нямам гориво мига ми лампата, като включа на скорост или дам газ, с екачава до там където е попринцип, обаче изключа ли я от скорост пак пада и мига, появиха ми се грешки vdc/asr нещо си. Моля ви помагайте?
Comment
-
Първоначално публикувано от maxaaa9 Покажи съобщениеТака като го кажете си мисля нещо по токовете та акумулатора бива ли го ?
Comment
-
Стана следното, закачихме я на диагностика, излезе грешка в третия цилиндър. Провериха дюзите, казах че са добре, изчистиха грешките, казаха че проблема е бил софтуерен. След това покарах я малко всичко обаче като я настъпах и пак се поляви пак същото, излезнаха грешките и пак все едно работи на 3 целиндъра....
Comment
-
Първоначално публикувано от maxaaa9 Покажи съобщениеКаква беше грешката ?
Comment
-
Абсолютен Опел Вектра "С"....същите ядове дава....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
Comment